joi, 2 ianuarie 2014

Filmele anului 2014 #2

Genul: Acţiune
5) The Amazing Spider-Man 2 in regia lui Marc Webb. Noul Spider-Man este jucat de actorul Andrew Garfield (nu va gandiţi la Garfield din desenele animate :)) ). La un an de la lupta sa cu Şopârla, Peter Parker are o viaţă plină pe care şi-o împarte între eliminarea infractorilor şi timpul acordat iubitei sale, Gwen. Peter nu a uitat de promisiunea făcută tatălui lui Gwen, aceea de a sta departe de fiica lui, însă pur şi simplu este o promisiune pe care nu o poate respecta. Lucrurile vor lua o turnură dramatică pentru ei când intră în scenă un nou villain, Electro, iar Peter descoperă alte şi alte detalii legate de trecutul misterios al familiei sale.
Premiera în România va avea loc pe: 02.05.2014
Şi lista poate continua...
Genul: Animaţie-Comedie
1) The Nut Job in regia lui Peter Lepeniotis. Noua comedie animată ne poartă în orăşelul Oakton, unde neastâmpăratul veveriţoi Surly (Will Arnett) şi prietenul său, şoarecele Buddy, pun la cale un plan extraordinar: să jefuiască cel mai mare magazin de alune. Cu gândul la lunga iarnă în care se vor îmbuiba cu nuci, migdale, fistic şi aşa mai departe, cei doi prieteni strâng o celulă de criză şi atacă ţinta, dar îşi vor da seama foarte curând că situaţia îi depăşeşte cu totul.
Premiera în România va avea loc pe: 24.01.2014

2) Rio 2 in regia lui Carlos Saldanha. Blu, Jewel şi cei trei copilaşi ai lor trăiesc, domesticiţi, viaţa perfectă în oraşul magic Rio de Janeiro. Jewel decide, însă, că e timpul ca cei trei copii să înveţe să trăiască sălbatic, ca orice pasăre liberă, astfel că propune familiei să se aventureze cu toţii în pădurea Amazonului. În vreme ce Blu se străduieşte să se integreze între noii vecini, începe să se teamă că i-ar putea pierde pe Jewel şi pe copii, înţelegând că aceştia ar putea prefera sălbăticia.
Premiera în România va avea loc pe: 11.04.2014

Lista poate continua, am dat doar câteva exemple  :) 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu