joi, 2 ianuarie 2014

Filmele anului 2014 #1

A venit şi noul an, iar filmele se grabesc să apară ca ciupercile după ploaie. Să încep cu genul: Actiune
1) The Legend of Hercules în regia lui Renny Harlin. Acţiunea se petrece in Grecia antică unde prinţul Hercule trebuie să răstoarne pe regele tiran Zeus. Când afla ce responsabilitate îi stă pe umeri, trebuie să aleagă: va fugi alături de dragostea lui sau va lupta pentru a-şi împlini destinul?
Premiera în România va avea loc pe: 31.01.2014

2) Captain America: The Winter Soldier in regia lui Anthony Russo şi Joe Russo. După evenimentele din The Avengers, Steve Rogers trăieste in Washington, încercand să-si afle locul în lumea modernă după ce a petrecut decenii îngheţat în zăpezile Articii. El se trezeste implicat într-un mister ce ar putea pune în pericol întreaga lume. Alături de Văduva Neagră incearcă să dezlege iţele până când nu este prea târziu, iar asta îl va arunca împotriva unui redutabil şi în acelaşi timp familiar adversar, Războinicul iernii.
Premiere în România va avea loc pe: 04.04.2014

3) RoboCop in regia lui José Padilha. Acţiunea are loc in anul 2029 unde dronele Americane câstiga războaie pe tot Globul. Alex Murphy este un soţ iubitor, un bun tată şi un bun poliţist, făcând tot ce-i stă în putinţă să stăvilească valul de infracţiuni şi corupţie din Detroit. După ce este rănit mortal la datorie, OmniCorp utilizează nemaipomenita ştiinţă a roboticii pentru a salva viaţa lui Alex. El revine apoi pe străzile oraşului său drag dotat cu grozave noi abilităţi, însă trebuie să facă faţă unor probleme cu care omul obişnuit de dinainte nu s-a confruntat niciodată.
Premiera în România va avea loc pe: 07.02.2014

4) Need for Speed in regia lui Scott Waugh. Poate multi aţi auzit de Need for Speed( jocul), acum a apărut şi filmul. Este un film in gen la Fast & FuriousTobey (Aaron Paul), un pilot de curse ilegale, este băgat la închisoare când prietenul său cel mai bun moare în timpul unei curse. Realizând că a fost înşelat şi că a căzut în capcana fostului său asociat, Tobey îşi ispăşeşte pedeapsa gândindu-se încontinuu la răzbunare... După eliberare, se înscrie în cea mai periculoasă şi lungă cursă ilegală, ce are loc pe întreg teritoriul Statelor Unite. De parcă pericolul întrecerilor fără reguli între bolizi nu ar fi de ajuns, fostul său asociat promite o imensă sumă de bani pentru scoaterea lui Tobey din joc...
Premiera în România va avea loc pe: 14.03.2014

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu