vineri, 13 decembrie 2013

O casa de lemn

Mai nou majoritatea vrea să aibe o casuţă din lemn sau o casă normala. Fie una fie alta tot ne trebuie lemn pentru ele. De ceva zile am aflat de AfaceriLemn.ro, mi se pare un site de treabă si din cate comentarii pozitive am găsit despre site, eu zic că e o firmă de treabă care inţelege că fairplay-ul trebuie să fie pe primul plan. Preţul lemnului nu e aşa de mare faţa de alte site-uri.
Ce e mai frumos decât o casute de lemn, cu un şemineu, la care să achiziţionez lemn de foc şi măcar de data asta să fiu sigur că nu a fost furat şi să nu uităm ciocolata caldă  :) Mai ales că se apropie sărbătorile de iarnă, ar fi mult mai bine cu familia adunată lângă un şemineu :)
AfaceriLemn.ro promoveaza firmele serioase si responsabile din industria prelucrarii lemnului, a mobilei precum si produsele specifice. AfaceriLemn.ro doreste sa promoveze industria responsabila departe de actiunile reprobabile ale diversilor intermediari care au defrisat padurile si care au creat o impresie falsa asupra unei industrii fanion.
Cu toti ne dorim sa traim bine si intr-o tara normala si poate ca sunt multi satui de casele din beton armat, mobila din carton, parchetul cu folie de plastic, drept care va invitam, ca un demers la normalitate, sa promovam produsele si firmele romanesti din domeniu si cum le putem gasi si sustine prin intermediul portalului AfacerilLemn.ro
.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu